Det doftar över hela stan

203e1-lilja

Äntligen står mina mörkrosa asiatiska liljor i blom, jag kan helt inte sluta att fotografera dem. De luktar dessutom underbart. Om nån är intresserad av att lukta på dem så har ni nån vecka på er… jag kan fixa fika!

 


En reaktion på ”Det doftar över hela stan

  1. Hur fina skor måste man egentligen ha på ett bröllop. Jag kan inte heller hitta några fina skor som passar till min klänning men å andra sidan måste jag nog köpa en ny klänning eftersom den jag har kräver en viss solbränna och den lyser sannerligen med sin frånvaro.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s