Vinter i Malmö

Så var det vinter alltså, minusgrader, snö och halka. Idag såg jag två krockar på mindre än fem minuter, båda med taxibilar inblandade. Var i stugan i helgen och där såg ju inte så kul ut, vintern är verkligen inte min årstid. Nån typ hade klippt av en masa på vår häck och kastat in grenar i vår trädgård, jättekonstigt… Några snödroppar tittade fram i alla fall. Katterna är alla bättre men jag har fått ryggskott och inflammation i en visdomstand… när ska detta elände ta slut? Jag har haft snart allt på mindre än två månader, nu är det bara ebola, spetälska och böldpesten kvar.. jag inväntar symptom. Nu får det banne mig hända nåt kul snart!


En reaktion på ”Vinter i Malmö

  1. Vad jag förstår börjar spetälska och ebola och böldpest likadant – med en liten finne i panna. Har du verkligen kollat noga så du inte har någon sån??

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s