Kattungar på Harrods

Trots en hel del besök i London har jag inte varit på Harrods tidigare så jag tjatade mig till att vi skulle gå dit. Kan ju säga att vi inte var de enda turisterna där… det var smockfullt. Största delen av tiden tillbringade jag på djuravdelningen som faktiskt var en liten besvikelse, inte så mycket saker där som man inte kan få tag i hemma men så är det väl i nätshopparnas tid. Däremot är det helt sanslöst att man faktiskt säljer levande kattungar och hundvalpar i ett varuhus. Denna dag fanns där både brittisk korthår och burmakattungar till salu – 900 pund kostade de. Blev lite förtjust i en Elvisdräkt som jag är övertygad om att Dallas skulle ha passat i men tyvärr passade inte prislappen min plånbok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s