Många inkräktare

Det är alldeles för många myror i trädgården, de har invaderat kolonin! En och annan myra har jag inget emot men de här är för många så de fördärvar mina odlingar, gör jorden helt porös och äter upp rötterna på både växter och grönsaker.

Har satt ut myrfällor här och där men de verkar inte utrota myrkolonin som det är tänkt utan myrorna bara flyttar till nya ställen i trädgården. Har hållt på med det här i flera år. Har försökt ”leda” in dem till grannen men de envisas med att hålla sig inom vår tomtgräns.. vad gör man?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s