Hektisk städdag i kolonin

Nu är det bara en vecka kvar till Tusen Trädgårdar 2010 och det är inte alls så fint i kolonin som jag hade tänkt. Rosorna har blommat ut första omgången och står inte ens i knopp för andra, flera av de andra fina blommorna har blommat över och mitt nya planteringshus är knappt påbörjat – det var ju inte såhär det skulle vara. Fick ringa in akuthjälp från svärmor som har hjälpt oss hela dan att röja undan det värsta ogräset, fixa kanterna och flytta några plantor. Så nu ser det lite bättre ut i alla fall. Som tur är ska mamma baka en massa bullar och kakor och de lär bli goda så det kanske kan locka er till ett besök i alla fall 🙂

Massor av jättestora flygmyror invaderade trädgården ikväll, äckligt. Några gick i fällan i alla fall.
Betydligt trevligare insekt.
Nyinköpt rudbeckia, en sort jag inte sett förut – underbar!
Dagens skörd: minimorötter, sallad och rabarber.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s