Parkernas stad

ee2ec-parker1

Malmö kallas ju ofta Parkernas stad och även om parkytan förhållandevis inte är så stor så är parkerna i innerstan fantastiska. Jag har aldrig promenerat så mycket någonsin som jag gör nu när jag är föräldraledig och det blir ett par parkturer varje vecka. Mest går jag i Pildammsparken, Slottsparken och Kungsparken. Det är fantastiskt vackert överallt men det finns några favoritsträckor som är extra fina. Slottsträdgården är given och har ni inte promenerat i Kungsparken längs med Slottsgatan så måste ni göra det! Jag går där ofta och varje vecka är det nya vackra blommor som slagit ut. Väl värt en promenad!

278ef-parker2
Svart tulpan i Slottsträdgården.
3954a-parker3
Kungsparken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s