Slott och kannibaler

En gång om året åker vi med jobbet på en heldagsutflykt och i fredags var det dags för årets tur. Den här gången hade resegruppen planerat en liten Skånerunda med stopp på bland annat Christinehofs ekopark och Kannibalmuseet i Önneköp.

Resan började med stor dramatik när vi åkte fast i en poliskontroll redan efter en halvtimmes busstur. Det visade sig att chaffören slarvat med dygnsvilan så han fick inte köra vidare. Efter nästa två timmars väntan kom det en ny busschafför och vi kunde köra vidare. På grund av förseningen så blev det lite stressigt resten av dan men det var härligt att komma ut och se lite nya ställen och umgås med sina kollegor under andra former. Ta gärna en tur till ekoparken i sommar och passa på att gå en guidad tur i slottet, det kan varmt rekommenderas!

Christinehofs ekopark.
Guidad tur i slottet.
Arnolds kannibalmuseum i Önneköp, ett mycket speciellt ställe.
Jag till vänster, iklädd en skalpmask (örk) tillsammans med äventyraren Arnold.
Anakondaskinn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s