Aklejor överallt

Nu blommar det aklejor överallt i kolonin, i alla möjliga färger. De har frösått sig överallt och jag klarar inte av att rensa bort dem så de växer i varenda springa och varje lite lucka i rabatten. Man kan inte gå på gången så här års för den är översållad med aklejor men vad gör väl det. Tyvärr verkar några av mina lite ovanligare sorter ha försvunnit och en del av de vita är helt plötsligt rosa.. men, men.. det spelar ingen roll, det är så vackert just nu med alla olika sorter som blommar samtidigt.


En reaktion på ”Aklejor överallt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s