Roadtrip

0f2af-roadtrip
I söndags packade och planerade vi för två dagar i Karlskrona men ett par oväntade tillfälle till fortsatt resa tog oss på en roadtrip i Skåne – Blekinge – Småland – Öland. Vi har hälsat på vänner i Blekinge skärgård, i Hossmo utanför Kalmar, på Öland och i Kristianstad. Vi har också spenderat ett par dagar i Karlskrona med omnejd.
Det har gått över förväntan att spendera så många timmar i bilen med Tim, han har uppfört sig exemplariskt i bilstolen. Sådär i efterhand är jag trots allt mest imponerad av att vi klarade oss nästan en hel vecka på en en-natts-packning. Vi fick kompletteringsköpa blöjor och underkläder och vi var kanske inte helt representabla i slutet på veckan men det gick. Bilder från våra olika stopp kommer inom kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s