Introduktion till häst del 1

5dc2a-stallet1

Som jag saknar hästarna och stallet. Jag drömmer om hästar och att jag rider minst en gång i veckan. Varje gång jag känner doften av stall har jag bara lust att säga upp mig från min anställning och ta jobb på nåt stall så jag kan vara med hästarna hela tiden.. eller ja, inte riktigt men nästintill. Det kommer nog aldrig att gå över och nån dag ska jag börja rida igen, det passar inte så bra just nu bara.

Idag introducerade jag Tim i hästarnas förlovade värld. Vi hälsade på hästarna i stallet, tittade på när några barn tränade i ridhuset och repeterade de viktigaste termerna – tyglar, sadel och stigbyglar sitter som ett rinnande vatten och snart är det väl dags att avancera. Kanske till och med gå från teori till praktik. Har hört talas om någon ridskola som tar elever redan från 2,5 år.. eller var det 3,5 kanske.. tål att kollas upp i alla fall.

1ca97-stallet2
fcc04-stallet4

 


En reaktion på ”Introduktion till häst del 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s