Nej, jag har inte gått under jorden….

8f134-eurovision-village

 

… jag jobbar bara väldigt mycket just nu, både dagar och kvällar, så bloggen får ta paus denna veckan. Om nån nu har missat det så är det Eurovision Song Contest i Malmö (final på lördag) och stor folkfest i hela stan denna veckan. Jag jobbar för Malmö stad i ESC webbteam och har fullt upp, minst sagt. Det är mycket som ska marknadsföras på webben.

Ni som vill veta vad som händer i stan de här dagarna i Eurovisionveckan kan ta en titt på Malmotown (Malmö Turisms hemsida) och evenemangskalendariet. På Malmö stads facebooksida och Malmotowns facebooksida hittar ni kul nyheter, fotoalbum, sista-minuten-tips med mera (några av de sakerna jag jobbar med), gå in o gilla sidorna så får ni uppdateringar i ert nyhetsflöde.

Nästa vecka lovar jag att rapportera om vad jag sysslat med under ESC. På återseende!


En reaktion på ”Nej, jag har inte gått under jorden….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s