Den årliga Ölandsturen

d2759-oland1
God mat och gott rosévin.

Nu är vi hemkomna efter några härliga dagar hos Petra på Öland. Vi har inte gjort så mycket den här gången, mest slappat, ätit och umgåtts. En av dagarna besökte vi Själby 4H-gård vilken var en hit, fantastisk lekplats och en liten gård med getter, hästar, grisar, kaniner och andra smådjur. Det var lika kul att träffa Petra som vanligt, synd att det blir så sällan. En timme efter att vi kom hem tjatade Tim om att åka till Öland igen.

d0402-oland2
Go glass och go kille.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s