Ystad djurpark

a524d-ystad3

I början på semestern var vi på Ystad djurpark. Jag har aldrig varit där förut men det var en positiv upplevelse. Kul djur och lagom stort, vi kommer definitivt att åka dit fler gånger. Jag förälskade mig i alpackorna och Tim ville ha både getter och lemurer med sig hem. Jag hade inte sagt nej men tydligen var de inte till salu. Annars tror jag att katterna hade uppskattat lite mer sällskap här hemma, särskilt de kramiga lemurerna tror jag skulle kunna passa… går de på låda tro?

d9f18-ystad2
Alpacka.
66712-ystad1
Lemurer.

 


En reaktion på ”Ystad djurpark

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s