Nostalgibesök i Lund

Häromdagen åkte vi en tur till Lund. Ingen Lundavisit kan vara utan ett besök på Ariman, caféet där jag hängde nästan varje dag under hela studietiden. Deras varma baguetter med banan, brie och mango chutney går inte av för hackor! Det är inte ofta jag är i Lund nuförtiden men när jag väl är där så får man avsätta lite tid till nostalgibesök på favoritcaféet. Nu var jag där för första gången på flera år och jag var lite nervös för att menyn skulle vara utbytt men jag kunde med glädje konstatera att favoritmackan fanns kvar i utbudet! Vilden var såklart med och han fick testa varm choklad med vispgrädde för första gången i livet. Så nu har Ariman satt sina spår i hans minne med!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s