Djur i bur

44dda-zoo1

Det blev inget Första maj-tåg idag utan ett besök på Zoo i Köpenhamn istället. Kul att få möjlighet att kolla in djuren så nära men jag är lite kluven till det där med djurparker. I de flesta har djuren faktiskt inte det så himla bra, de tvingas leva på alldeles för liten yta och en del verkar stressade över alla besökarna. Isbjörnen såg till exempel inte alls glad ut utan vankade fram och tillbaka, fram och tillbaka på sin lilla plätt, stackare. Kattdjurens ungar, som fortfarande var rätt små, satt i väldigt trånga utrymmen och barnen bankade på glaset. De såg inte ut att må särskilt bra.

Tyvärr kan jag inte säga att jag rekommenderar ett besök här. Om ni vill se djurparker så finns det många som är bättre, där djuren har större ytor att röra sig på.

d8f73-zoo2

zoo kopenhamn1zoo kopenhamn2zoo kopenhamn3zoo kopenhamn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s