Två överraskningar

9
28 mars 2015

I mars, efter 24 år tillsammans, överraskade vi med att gifta oss. De enda som visste var vännerna som skulle ta hand om Tim, ingen annan, varken vänner eller familj. Vi bestämde oss för att gifta oss bara ett par veckor före så det fanns inte så mycket tid att dra ihop varken fest eller annat firande så det blev enklast att göra det i all hemlighet istället. Vi gifte oss i Rådhuset i Malmö och sen åkte vi på middag och spa på Ystad Saltsjöbad. Nån bröllopsresa har det inte blivit än men det kommer, kanske ”redan” till våren. ”Bättre sent än aldrig” verkar ha blivit vår slogan.Vem vet, kanske blir det till och med en bröllopsfest en vacker dag…

5ad6c-overraskningsfest
Enda bilden från överraskningsbröllopsfesten.

Eller en bröllopsfest har det redan varit förstås, det vill säga en överraskningsbröllopsfest! Intet ont anande kom vi hem till  några av våra närmsta vänner för att äta middag några veckor efter vi gift oss. Där hade de och fler av våra vänner väntat… och väntat.. och väntat.. (vi kom mer än rimligt försent) på att överraska oss. Vad vi blev paffa.. och glada såklart. Det var världens bästa present! Det var så god mat, bubbel och festyra att vi helt glömde bort att fotografera tyvärr. Det var lite synd men ingen risk att vi glömmer den kvällen ändå. TACK alla som firade oss då!


En reaktion på ”Två överraskningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s