Tosselilla

315d1-tosselilla

Det var några år sen sist, om jag inte minns fel så var det när lillebror Micke var liten så kanske en 15 år sen. Jag pratar om Tosselilla sommarland som vi besökte under semestern. Var där med våra vänner och deras son denna sommaren.

Vad tyckte barnen? Toppen! De gillade både vattenlandet och karusellerna.

Vad tyckte föräldrarna? Helt ok. Vi gillade vattenlandet bäst och där spenderade vi större delen av tiden. Vi älskar vattenrutschbanor! De flesta karusellerna var för mindre barn så de var precis lagom för våra. Vi hade med egen matsäck och det fanns gott om ställen att sitta och äta på.

tosselilla2tosselilla1

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s