I hufvudstaden

1856b-stockholm

Hemma igen efter ett par härliga dagar i huvudstaden. Vi besökte den fantastiska utställningen Utopian Bodies på Liljevalchs (se den om ni är i krokarna), Fotografiska och Junibacken. Däremellan hann vi med att åka spårvagn, kolla in Gamla stan, Södermalm, Plattan och Hötorget, äta jättegod thaimat på Koh Phangan. Allt på drygt 24 timmar, effektivt turistande kan man säga. Imponerad av 5-åringen som hade humöret i topp trots över 1,3 mils promenad ena dagen. Ännu mer imponerad av maken som knappt gnällde någonting trots tempot.

Sen åkte vi till min kusin och hennes familj i Vallentuna där vi mest tog det lugnt, gosade med nya katten, pratade och åt en massa god mat i ett par dagar. Tim hittade en ny idol i nästkusinen och jag var glad åt att få så mycket tid med kusinen som jag träffar alltför sällan. Längtar redan tills nästa gång vi ses.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s