Vi har bokat en resa till Thailand!

ba6bb-snorkling-badkar
Tim övar snorkling i badkaret.

Ända sen vi var i Thailand för drygt tio år sedan har vi båda längtat tillbaka. Det har kommit saker emellan, bland annat ett barn. Nu är barnet fem, vi har varit ett par gånger i Grekland tillsammans och vi känner oss redo för lite mer äventyr. Vi började snacka om det så smått i början av hösten och för några helger sedan surfade vi runt för att se vad det skulle kunna kosta. Helt plötsligt hade vi bokat resan. I januari åker vi två veckor till Thailand! Jag längtar så mycket att jag inte förstår hur jag ska kunna vänta i två månader.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s