Inte lätt att handla nuförtiden

Det är inte så lätt att handla saker nuförtiden. Det är så mycket att hålla reda på om man vill vara en medveten konsument som inte tär på jordens resurser mer en nödvändligt. Helst ska både mat och prylar vara giftfria, ekologiska och Fair trade. Även om det finns en uppsjö av märkningar på förpackningen är det alltid nån organisation som påtalar att varan ändå inte är ok. Det är inte lätt. Det enklaste är kanske ändå att försöka att inte köpa så mycket saker, att tänka om, köpa bättre grejer som håller längre och att helt enkelt vänja sig vid att konsumera mindre.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s