Bästa tipset för att slippa prylar i födelsedagspresent

8a2a1-paket2Många i min närhet som fyller jämna tal nu de närmsta åren. Alltid lika svårt att hitta på presenter tycker jag. De flesta har ju det mesta redan.

När jag fyllde 40 önskade jag mig bara upplevelser, inga prylar. Det var väldens bästa grej! Fick presentkort på bio, middagar restauranger, hemmamiddagar med barnvakt, brunch, frukostar, weekendresa och en hel massa andra grejer. Så under ett och ett halvt år så kunde jag ungefär en gång i månaden ”casha in” mina presenter tillsammans med mina vänner, inte helt fel! Jag har till och med en kvar! En brunch som inte blivit av än, får ta och boka in den till hösten!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s