Loppis på koloniområdet

082dd-loppis-stugan2Dags för den årliga loppisen på koloniområdet. Hela förra helgen rensade vi ut i stugan. Hur mycket onödiga saker kan man ha på 25 kvm egentligen? En hel del visade det sig. Väldigt mycket av det utresade var urvuxna barnkläder och leksaker och det var nog det som gick åt snabbast också. Totalt inbringade loppisen nästan tusen spänn så det får vi väl vara nöjda med, särskilt med tanke på att det mesta såldes för fem eller tio kronor.
Det som var svårast var att inte själv handla något av de andra försäljarna. Inte helt lätt att motstå för en loppistokig som jag. Är det köpstopp så är det..  Höll mig i skinnet och det enda som följde med hem var ett gäng fina barnkläder som kommer att passa fint nu till hösten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s