Undantag från köpstoppet

hangmattaimg_1998
Kusiner i hängmattan.

Nu i somras gjorde vi vårt första riktiga undantag från Köpstopp 2016. Jag har drömt om en hängmatta i kolonin och efter ett besök hos vänner som hade en så tog köpbegäret fart. Suget efter en hängmatta blev så starkt att jag förberedde massiv övertalningskampanj för att få godkänt från övriga familjemedlemmar. De var dock inte nödbedda utan gick, efter en kortare diskussion, med på att vi skulle frångå köpstoppet för att köpa en hängmatta. Hittills har det varit den enda pryl vi alla tre har varit helt överrens om att köpa in, trots köpstoppet. Så några timmar senare, 300 kronor fattigare, var vi stolta ägare till denna tjusiga blågröna hängmatta.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s