Mycket jobb men klirr i kassan

utlagt-pa-traderaDet här med att rensa ut, sälja och lämna till välgörenhet tar en himla massa tid för tillfället. Framför allt är det själva försäljningen som tar mest tid; att fotografera, lägga ut annonser, packa och skicka iväg paket. Det går åt en hel del tid om kvällarna till detta nu och ibland har vi lust att bara skita i alltihop och bara skänka bort rubbet. Det hade vi nog gjort också om vi inte hade behövt pengarna till vårt nya projekt (mer om det snart), försäljningarna inbringar ju en hel del. Kan knappt fatta att vi fått ihop så pass mycket av att bara sälja våra utrensade prylar.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s