Presentsnöre till förbannelse

presentmaterial

Dags att rensa kategori ”presentinslagningsgrejer”. Det som är bäst med att rensa kategori för kategori är att en måste dra fram ALLT i en kategori. För oss har det varit en ögonöppnare, så mycket saker vi inte visste att vi hade där längst in i skrymslen och vrår. Att våra garderober och skåp kunde rymma så mycket överflödiga saker hade vi inte en aning om när vi började rensa ut med en metod inspirerad konmari.

Tycker att det är rätt kul att slå in fina paket så behöll en rätt så stor samling presentpapper och snören. Resten, en hel låda full, fotograferades och skänktes bort via en bortskänkesgrupp på facebook. En låda bråte mindre hemma alltså, det går framåt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s