Barnryggsäck fixad

Har börjat fundera över vilken typ av packning vi ska ha med oss på resan. Jag och mannen kommer att ha vars en större ryggsäck och alla tre en mindre ryggsäck som handbagage. 6-åringen kommer att få bära sina pysselböcker, leksaker och kanske ett ombyte själv. Det är svårt att veta riktigt vad han kommer att orka bära själv men vi chansar på att det funkar. Vi hade inte någon lämplig väska till honom så det fick bli ett undantag från årets köpstopp.

Jag tror att vi har traskat runt i alla stans alla sport-, väsk- och friluftsaffärer för att hitta den perfekta väskan och det var inte lätt att hitta en med bra passform, lagom storlek och med många småfack. Till slut bestämde vi oss för en Osprey Koby 20. Den väger nästan ingenting, rymmer 20 liter, sitter bra och har flera fack för småprylar och vattenflaska. Den är kanske aningens större än vad som behövs men det är ju alltid bra att ha lite extra utrymme om vi behöver knöla ner nån tröja eller lite matsäck till buss- eller tågresor. Bäraren är själv nöjd med valet vilket också är viktigt såklart.

rygga1rygga2

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s