Enklare och billigare passfoton

passfoto
Enkelt, billigt och du ser garanterat lika stel och märklig ut som om du skulle tagit dina passfoton hos fotografen!

Inför resan behövde vi ett helt gäng passfoton, bland annat till visumansökningar. Det kostar en rejäl slant att gå och få dem gjorda hos fotograf och i de alltmer ovanliga fotoautomaterna kan resultatet blir lite märkligt.

Letade på nätet och hittade Fotoautomaten.se, kan verkligen rekommenderas! Vi tog bilderna hemma mot en vit vägg, beskar dem och fick dem omvandlade till passfoton på sajten. Tog bara några minuter och var hur enkelt som helst. Skickade sedan på vanlig framkallning, kostade inte många kronor för ett par kartor var på oss tre.


En reaktion på ”Enklare och billigare passfoton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s