Två veckor kvar

thailandsstrand-pixabayTvå veckor kvar till avresa och det börjar kännas stressigt, mycket kvar att fixa. Inte bara med resan utan med allt här hemma och många projekt på jobbet som ska avslutas. Just nu längtar jag enormt mycket efter de där första dagarna som vi ska tillbringa på en Thailändsk strand. Men egentligen är det inte det jag ser fram emot mest. Det ska bli så spännande att äntligen få åka till Laos, Kambodja och Vietnam. Har drömt om det i många år men det har kommit annat emellan. I Siem Reap ska vi möta upp en  nyfunnen vän som gör en rundresa med familjen i Kambodja. Det ska bli väldigt skoj och de har barn i Tims ålder lämpligt nog. Vietnam är nog det jag är mest nyfiken på och jag är glad att vi bestämt oss att tillbringa en hel månad där.

Det är så mycket vi vill se och uppleva i Vietnam så jag tror att vi har varit lite väl optimistiska när vi bokat in alla destinationer där, vi har tänkt att åka till:

  • Hanoi
  • Hue
  • Hoi An
  • Hon Ong (Whale Island9
  • Ho Chi Minh City
  • Mekongdeltat

Kan vara så att vi får hoppa över nåt ställe ifall det blir för högt tempo. Jag är rätt så rastlös av mig men svårt att veta vad 6-åringen orkar med. Sen är det ju meningen att vi ska ta det lite lugnt också. Får se hur det blir med den saken.

Bild: Pixabay

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s