Nu åker CD-skivorna ut!

Under hela förra året höll vi på med ett stort utrensningsprojekt för att minska på antalet prylar hemma. Vi hann inte riktigt bli klara innan det var dags för Sydostasien-resan och efter den behövde vi en paus men nu är vi igång igen. Resan har gett fler perspektiv på det här med prylar och vi känner att vi nog kan rensa ut en hel del till.

cd-utrensning

Vi har nyligen gått igenom alla våra CD-skivor, insett att vi nästan aldrig lyssnar på dem och att det därför inte är lönt att ha dem kvar. Sparade ett par av nostalgiska skäl, de ska läggas i minneslådan, gav ett par till Tim men resten, drygt 150 skivor, lämnade vi till en lokal skivaffär som skulle gå igenom dem och se vilka de kan sälja. De genererar inga summor precis, kanske några hundralappar, men kanske kan de glädja någon annan. Våra favoritalbum har vi sparat i spellistor på Spotify så vi kommer lyssna på dem där istället.

Har ni kvar era LP- och CD-skivor eller har ni gått över till Spotify?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s