Nytt domännamn

hela-familjenNu har vi äntligen bestämt oss för att byta namn på bloggen permanent. Som ni säkert har märkt så har det smugit sig på, i bloggrubrik och på vårt instagramkonto.  Vi testat namnet ett tag och nu har vi bestämt oss!

Från och med idag finns vi på ny domän: www.kapustafamilyontour.com

VIKTIGT: Ni som har bokmärken eller prenumererar på inlägg behöver byta dessa. Vår gamla domän kommer att finnas kvar ett bra tag till och pekar hit men såsmåningom kommer den att sägas upp så lika bra att byta redan nu!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s