Och blommorna då?

På begäran från trädgårdsintresserade följare, en liten glimt på grönskan i kolonin. Trots brist på gödsling och jordförbättring blommar det för fullt. Doftpionerna är helt underbara och rosorna slår ut vilken sekund som helst. Tyvärr har några av mina absoluta favoriter dött. Vår stora fina fjärilsbuske klarade inte vinterna, inte heller mina två New Dawn (klätterrosor), mycket tråkigt. Det är några kala fläckar i rabatterna, vet ännu inte riktigt vad jag saknar där men vintern har gått hårt åt mina blommor i år.

Doftpioner.

 

En av många aklejor.

 

Plockade vår första halvliter jordgubbar i helgen.

 

Ros av sorten Gertrude Jekyll, doftar underbart.

2 reaktioner på ”Och blommorna då?

  1. Hej
    Vad mysigt det ser ut att vara på kolonin. Så mycket fina pioner. Jag tror denna vinter har varit mycket hård mot fjärilsbuskar. Vår är nästan heldöd, har fått klippa ner den jättehårt. Känner flera andra som också råkat ut för mer eller mindre döda fjärilsbuskar i år.
    Kram,
    sophie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s