Packade och klara

vaskorna

De två senaste dagarna har vi packat och gjort de sista förberedelserna för resan, imorgon går flyget mot Bangkok. Vi har packat i och packat ur flera gånger, försökt reducera packningen men det var inte så lätt. Det är ju första långresan och flera helt nya länder så svårt att veta vad vi kommer att behöva.

Det här är vad vi kommer att släpa runt på: En 75-liters och en 50-liters ryggsäck samt var sin 20-liters handbagage.

min

Min packning: Bekväma sandaler, flipflop, ett par långa och två par korta tights, ett par shorts,  badkläder, solhatt, träningskläder, underkläder, två klänningar, två tunikor, tre linnen, en tunn kofta, en tunn vindjacka, solglasögon, två halsband, några hårband och en mascara.

bazzes

Mannens packning: Trekvartsbyxor, tre shorts, tre linnen, tre t-shirts, en långärmad tröja, en tunn vindjacka, träningskläder, badbyxor, underkläder, solhatt, flip flop och bekväma sandaler.

tims

6-åringens packning; bekväma sandaler, foppatofflor, badbyxor, uv-kläder, tre par shorts, ett par tunna byxor, fem t-shirts, två linnen, en långärmad tröja och en tunn vindjacka. .

neccessarer

Schampo, balsam, deo, rakgrejer, tandborste och tandkräm, mensskydd, solkrämer, aloe vera, borste, linser, linsvätska, diverse mediciner och första hjälpen-kit. Det här tar väldigt mycket plats och är tungt. Har försökt att reducera men det var inte lätt. Vi kommer att åka till ett par ställen där det varken finns affärer eller apotek på flera timmars avstånd. Då måste man vara lite bättre utrustad.

snorkel

Övrig utrustning: Snorklar, cyklop, simglasögon och vattentät ”säck”.

Det som inte är med på bild och som också tar en hel del plats: systemkamera, go pro, laptop, surfplatta och diverse tillbehör och sladdar till dessa. Plus var sin sarong, två små microfiberhanddukar, armpuffar och flytväst till 6-åringen.

 

 


En reaktion på ”Packade och klara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s