Kött och gröna ärtor

Hade inte hunnit äta ordentligt innan flyget skulle ta oss från Siem Reap till Luang Prabang i Laos. Hoppades att det skulle finnas något ätbart på flygplatsen. Det brukar vara dyrt på flygplatser men de här flygplatspriserna tog nog priset. Mackorna (som dock inte fanns i vegetarisk variant) var dyrare än på Kastrup vilket blir ännu mer absurt när en sätter priset i relation till vad mat brukar kosta i landet.  En vattenflaska kostade lika mycket som en hel middag på mellanklassrestaurang i centrum.

Det slutade med att vi struntade i maten, köpte en pommes till 6-åringen och hoppades att maten på flygplanet skulle vara ok. Det var den kanske, om en äter kött, men inget vegetriskt alternativ fanns. Fick en snackspåse med friterade gröna ärter istället. Jag är verkigen inte kräsen men det finns en enda grej som jag bara inte kan äta och det är gröna ärtor… typiskt.

flygplan-kambodja2
Flygplatsmaten på Vietnam Airlines: köttmackor och friterade gröna ärtor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s