Bröllopsdag och årsdag

brollopsdag1-selfie
Familje-selfie.

Med några dagars mellanrum firade vi både bröllopsdag och årsdag på Koh Lanta. Det var två år sedan vi gifte oss men många fler år sedan vi blev tillsammans. Det är knappt att en tror att det är sant men det är i år 26 år sedan vi träffades.

När jag tänker tillbaka har vi faktiskt firat vår årsdag på Koh Lanta en gång tidigare men det var 15 år sedan. Det blev inget storslaget firande i år, det regnade större delen av dagen, men på kvällen gick vi ut och tog en drink och kollade in solnedgången på ett av våra favoritställen.

brollopsdag3-mojitobrollopsdag2-mojitobrollopsdag5-kohlanta-solnedgang


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s