Spa i Kivik

Kivik-spa1

När mannen fyllde 40 år nyligen var min present en vistelse på Kiviks hotell och spa, ett ställe jag varmt kan rekommendera. Vi började med var sin massage och ansiktskur, det var riktigt skönt. Sen satt vi en stund i ångbastun och jacuzzin efter.

8f893-kivik1
40-åringen klädd för spa

Det var inte kanonväder men det var ändå skönt att ta en promenad längs stranden. Vi avslutade med middag och vin. Maten var bra men inget extra, det var kanske det enda minuset, men annars var det ett riktigt trevligt ställe.

Kivik-spa2
Stranden nedanför.

Kivik-spa74Kivik-spa6

 

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s