Nattmarknaden i Krabi Town

En kväll åkte vi in till Krabi stad för att gå på nattmarknaden. Det var billigast att ta buss eller tuktuk men eftersom det var mörkt och det var en bra bit att åka tog vi en taxi istället, kostade några tior mer men var skönt, särskilt på vägen hem.

Krabitown-nightmarket1Krabitown-nightmarket6

Nån shopping var vi inte så intresserade av men upplevelsen av myllret av människor, ljuden, lukterna, stöket, maten.. underbart! Vi åt fantastisk mat för en tia och passade även på att testa lite nya maträtter. Kvällen vi var där så var det en talangtävling på en stor scen. Vet inte om jag skulle kalla det talanger men kul var det!

Krabitown-nightmarket2Krabitown-nightmarket3Krabitown-nightmarket4Krabitown-nightmarket5

 

 


En reaktion på ”Nattmarknaden i Krabi Town

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s