Bokat första boendet

whaleisland3
I en sådan här bungalow kommer vi att bo på Whale Island Resort.

Vi kommer troligen att boka de flesta boenden i förväg för Sydostasienresan, åtminstone på de ställen där vi har särskilda preferenser eller det finns få bra boenden. Nyligen bokade vi ett par nätter på Whale Island Resort på Hong On, en ö två timmar norr om Nha Trang i mellersta Vietnam. På ön finns endast det här boendet och vi vill absolut åka dit så vi bokade redan nu. På Hong On ska vi mest slappa, snorkla och dyka. Det finns heller inget annat särskilt att göra på ön så det passar ju utmärkt.


En reaktion på ”Bokat första boendet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s