Resrutten

resruttFör något halvår sedan skapade vi en gemensam karta i google maps och började markera alla platser i Sydostasien som vi ville åka till. Kartan såg ut som om den fått mässlingen. Efterhand har vi strukit, ändrat och omprioriterat efterhand som vi läst på om resmålen, kollat på färdvägar och räknat på kostnader. De senaste veckorna har rutten utkristalliserat sig. Kanske blir det några småändringar till men i dagsläget ser resrutten ut såhär:

Thailand (Koh Samet och Bangkok) – Kambodja (Siem Reap och Angkor Wat) – Laos (Luang Prabang) – Vietnam (Hanoi, Hue, Hoi An, Hon Ong (Whale island), Mekongdeltat, Ho Chi Minh City) – Thailand (öluff: Koh Lanta, Koh Bulon och Koh Lipe) – Malaysia (Kuala Lumpur och Perhentian islands) – Singapore.

På några ställen ska vi bara stanna 2-3 dagar, på andra en hel vecka. Det är jättesvårt att veta på förväg om vi valt för många ställen (kanske är det så) men om vi känner att det blir stressigt så får vi väl stryka något och stanna längre på ställen där vi trivs bra.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s