Visum klara, check på den

visumFör vissa länder på vår resa krävs inget visum, som svenskar får vi automatiskt inresetillstånd i Thailand, Malaysia och Singapore. Till Laos och Kambodja krävs visum som kan sökas på plats när en anländer, så vi kommer att ansöka på flygplatsen. Eftersom vi ska stanna en hel månad i Vietnam har vi fått söka visum dit hemifrån. Det gjorde vi via ambassaden i Stockholm. Kändes lite läskigt att skicka iväg våra pass, tänk om de skulle försvinna på vägen. Det gjorde de som tur var inte. Häromdagen kom passen tillbaka med inklistrade visum. Ännu en sak vi kan bocka av från den långa listan.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s