Packa lätt inte så himla lätt

packning-barnklader
Barnkläderna, högen måste halveras innan den ska ner i ryggsäcken.

Vi ska ju åka runt en hel del så det gäller att packa lätt, vi ska ju orka släpa på allt. Idag har vi gått igenom vad Tim har för sommarkläder och vad som skulle vara lämpligt att ta med. Tyckte att vi bara valde ut lite men sen blev det en alldeles för stor hög i alla fall.

Högen för ligga till sig lite och så får vi gå igenom den igen och rensa bort hälften. Det som komplicerar saker och ting är att det temperaturen kommer variera ganska så mycket på de olika platserna. I Hanoi kan det vara 10-13 grader om vi har otur och det kan också bli uppemot 40 grader i södra Thailand när vi väl kommer dit. Det innebär att vi måste ha några lite varmare plagg med oss som vi troligen inte alls kommer att använda sen resten av resan. Vi får kanske helt enkelt bara lämna dem så vi i alla fall bara behöver släpa på dem första månaden.

Svårt också att veta vad som finns att köpa om några av våra kläder blir går sönder. Barnkläder är säkert inga problem men kläder till mig är nog inte alltid så lätt. Sist jag kollade i Thailand gick det ju inte ens att få på sig plagg i storleken XL, de var mer som barnkläder de med.

Följer ni bloggen och ser att jag börjar gå insvept i sarong istället för kläder så vet ni vad som hänt, då har vi blivit av med bagaget..


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s