På akvarium i Bangkok

sea-life1

Det är inte helt lätt att göra alla resenärer nöjda hela tiden, vi har lite olika bilder av vad som är kul och i vilket tempo vi ska ra oss. Ni som känner oss personligen kan ju gissa ungefär vem som ligger var på skalan. För att hålla 6-åringen nöjd så har vi valt att klämma in lite extra barnvänliga aktiviteter då och då. I Bangkok var det dags för den första: SEA LIFE Ocean World – ett stort akvarium med fiskar och lite kräldjur.

sea-life3

Sjöhästarna var bäst enligt mig.

Är kluven till djurparker generellt, oftast har djuren alldeles för lite yta och verkar sällan ha det bra. På SEA LIFE var de flesta akvarier hyfsat stora men några arterna var inklämda på väldigt liten yta, jobbigt att se. Värst tyckte jag att de stackars pingvinerna hade det, liten yta och ”is” av plast. Det de gör mest reklam för er deras vattentunnel men hajar och den var en upplevelse. Själv upplever jag hellre fiskarna under ytan med dyktuber men alla har inte den möjligheten så reser en med barn kan jag nog ändå tycka att det är värt att spendera två timmar här.

Ni får ursäkta bildkvalitén, det var mörkt…

sea-life2


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s