Nödvändig shopping

vaskorI vår budget för resan ingår ingen shopping men några nödvändiga inköp kommer vi säkert att få göra. På väg till Bangkok upptäckte jag att min lilla handväska, som varit med på en hel del resor, gått i sönder och inte gick att stänga helt. Inte så bra med några månaders resa framför oss så det fick bli en tur till MBK, ett av stadens köpcentrum. Kollade runt en del och bestämde mig till slut för att satsa på en liknande väska, den trasiga har ju varit väldigt användbar hittills. Återstår att se om den också håller 15 år.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s