Kanonhotell i Siem Reap

okay-villa-hotellHotellet vi bokat i Siem Reap visade sig vara en lyckoträff. Kanonbra läge på lugn gränd i utkanten av centrum, trevlig personal, fina rum och det som var bäst av allt var deras altan på taket, med pool och restaurang. Inte nog med det, priset var super det med, 200 kr/natt för ett familjerum inkl upphämtning på flygplatsen och frukost.

Hela hotellet hade dekorationer i trä och sten, möblerna var i rustikt trä, väldigt fint. Det var rent och fräscht. Det enda vi saknade var krokar och hängare för att hänga badkläder och handdukar på tork. Vi lämnar in tvätt då och då men tvättar även lite underkläder för hand emellanåt. Har med tvättlina men på det här hotellet fanns absolut ingenting att fästa den i. Förutom den lilla detaljen var hotellet helt kanon!

flygplan-hotellet

DCIM100GOPROGOPR0748.JPG
Vårt rum.
okay-villa-pool
Poolen på taket.
okay-villa-restaurang
Restaurangen.
okay-villa-restaurang-utsikt2
Utsikt över Siem Reap.

okay-villa-tvattokay-villa-restaurang-mat

 

Vi åt inte i restaurangen så många gånger men det var helt ok mat de gångerna vi var där, ungefär samma priser som i stan.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s