Roligt möte med nya vänner

DCIM100GOPROGOPR0783.JPG

För några månader sedan träffade jag en yrkeskollega på en nätverksträff. Vi pratade resor, ett gemensamt intresse, och insåg då att vi båda skulle åka till Kambodja med våra respektive familjer i februari. Ett kul sammanträffande och självklart bestämde vi oss för att stämma träff.

Efter lite synkande så valde vi att bo på samma hotell så att barnen, som är i samma ålder, skulle kunna leka ihop. Det är ju inte helt säkert att barn gillar varandra även om föräldrarna gör det men Tim, Skilla och Sigge fann varandra direkt och hade hur kul som helst de dagarna vi spenderade ihop. De lekte i hotellpoolen och så fick de uppleva både Angkor Wat och Tonle Sap tillsammans. Mer om det i kommande inlägg.

Det är nåt visst med att träffa nya vänner på resa och jag hoppas att vi kommer att träffas många fler gånger framöver!

angkor-jag-kajsa
Jag och Kajsa på Angkor Wat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s