En liten oas

bakery-school2

En av dagarna i Siem Reap sprang jag och Tim på Bayon Pastry School, en underbar liten oas mitt i stan, inte alls långt från vårt hotell. Det var kanske inte det billigaste caféet men vår fika var värd varenda riel! Bakverken var fantastiska, kaffet med.

Det kambodjanska kaffet är inte alls illa men väldigt annorlunda mot det vi är vana vid så att få en riktigt bra stark latte var inte helt fel, en fransk croissant med mandel till, just den här dan kunde det inte bli bättre. Tim valde smoothie på mango och passionsfrukt och en citron- och marängpaj.

Om ni är i Siem Reap nån gång, missa inte det här stället!

bakery-school1bakery-school5bakery-school3bakery-school4

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s