Poolhäng, spel och bloggande

okay-villa-pool3

Efter några intensiva dagar med sightseeing är det skönt att bara slappa på hotellet en hel dag. 6-åringen vill helst helst bada i poolen eller spela spel. Jag vill läsa, redigera bilder och blogga (ligger lite efter med det sistnämnda). Mannen vill redigera bilder eller bara göra ingenting. Så vi vuxna skiftas om att bada och spela spel med Tim så den andre får lite välbehövlig tid för sig själv då och då. Vårt hotell i Siem Reap hade perfekt häng-yta med bord, stolar, solbäddar och pool.

DCIM100GOPROGOPR0909.JPGDCIM100GOPROGOPR0911.JPG

okay-villa-restaurang3okay-villa-restaurang2okay-villa-pool5

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s