Siem Reap downtown

siemreap11

En av dagarna tog vi en tuktuk ner till centrum (kostade 2 dollar), eller turisternas centrum kanske jag ska säga, för att kolla läget. Den mest kända gatan i Siem Reap är Pub street, eller Street 8 som den egentligen heter. Den ligger i den mest turisttäta delen av stan och är gissningsvis alla backpackers kvällshäng. Här kan man köpa öl för 5 kronor och många barer lockar med med gratisdrinkar vid pizzabeställning. Det var ungefär lika trist som det låter. Vi gick en runda, åt lunch, kollade några affärer, köpte var sitt par fladdriga byxor, tog en glass och flydde till lugnare kvarter igen.

siemreap12
Fruktshakes för 1 dollar.
siemreap14
Walking street.
siemreap3a
Drakfruktsglass.
siemreap4
Pub street.
siemreap15
Tim och jag i våra nya byxor.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s