Packproffs

 

Efter att ha packat upp och ner alla våra grejer ett antal gånger nu så börjar vi få upp rutinen och farten på packningen. Det är precis så att allt går i och det gäller att packa på ett visst sätt för att allt ska rymmas. Vi har i princip inte shoppat någonting (med undantag för några armband), det finns helt enkelt inte plats med nåt extra i väskorna. Om några veckor, när vi kommer till varmare klimat, har jag tänkt att göra mig av med en kofta och ett par långa tights så jag kan få plats med några fler strandplagg istället.

packproffs
Min gamla Fjällräven (50 liter) har hängt med ett tag, 17 år närmare bestämt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s