Stor gästfrihet på litet hotell

hue-hotell1Vi anlände med nattåget i Hue på morgonen och hade förväntat oss att få lämna av packningen på vårt bokade hotell och sen hänga i staPn tills det var dags att få checka in men det blev mycket bättre än så. Personal från hotellet vi bokat, Four Seasons hotel, mötte oss på tågstationen, efter 20minuters bilresa var vi framme och de bjöd oss på frukost. En timme senare var vårt rum färdigt. Så skönt, särskilt med tanke på att vi var så trötta efter nattens uteblivna sömn och att det ösregnade ute. Ett mycket trevligt mottagande!

hue-hotell6
Receptionen/lobbyn/frukostmatsalen på första våningen.

Hotellet ligger i en liten gränd i centrala Hue, det finns många restauranger i närheten och det är gångavstånd till Citadellet. Det är ett ganska litet hotell med 2-3 rum på varje våning. Hotellgästerna var mest backpackers, i olika åldrar och från alla världens hörn, och det var skön stämning.

hue-hotell3

DCIM100GOPROGOPR1286.JPG

Vårt rum på tredje våningen var enkelt men rent och funktionellt. Det var ett trippelrum med en dubbelsäng och en enkelsäng, det fanns kylskåp samt toalett med dusch. I priset ingick frukost som var jättebra. Det var inte buffé utan vi fick beställa från en frukostmeny, det fanns ägg, toast, yoghurt, kaffe, the, färskpressad juice m m och färsk frukt serverades till.

hue-hotell5
Utsikten mot en bakgård där väckarklockan (tuppen) var placerad.

Det som var bäst var nog ändå personalen, de var så otroligt trevliga och hjälpsamma hela tiden. De var väldigt måna om sina gäster och hjälpte alla att få en så bra tid som möjligt i Hue. De berättade hur vi skulle undvika att bli lurade av taxi och utflyktsarrangörer, hur mycket saker och ting skulle kosta och vilka utflyktsalternativ som fanns. När vi kom hem efter att ha traskat runt på tempel hela dagarna bjöd de på kaffe och juice.

Vi betalade ca 700 kr totalt för fyra nätter i vårt trippelrum, inklusive frukost. Mycket prisvärt och fantastiskt trevlig, kan verkligen rekommenderas!

hue-hotell7
Vi och delar av värdfamiljen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s