Perfekt byte

snorkelset-gultTim har vuxit mycket under resan och väl framme på Koh Lanta upptäckte vi att hans mask och snorkel inte alls satt bra längre, den hade blivit för liten. Eftersom han snorklar mycket så ville vi inte köpa något billigt i någon supermarket utan valde ett lite bättre från en av dykshopparna i Ban Saladan istället.

Som vanligt tycker jag det är synd att kasta hela och fungerande saker så jag satte in en bytesannons på en lokal facebookgrupp: ”Snorkelset bytes mot svenska serietidningar”. Fick napp direkt och en timme senare träffades vi, en liten 4-åring fick Tims gula snorkelset och Tim fick en hög med Min Häst, perfekt!

kohlanta-mulle-minhast
Mulle blev favoritserien direkt. Nostalgi för mig som älskade Min häst när jag var liten.

Det nya snorkelsetet då? Jodå, det sitter som en smäck!

snorkla-i-poolen-kohlanta


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s